Smittstopp Ytor 500 ml

Smittstopp rekommenderas att användas på ytor så som kranar, handtag, strömbrytare, toaletter och livsmedelsutrustning för att förhindra smittspridning. Medlet verkar långtidsskyddande.


Smittsopp spraya på - torka av. Kranar, handtag, strömbrytare, toaletter, livsmedelsutrustning m.m. Stoppar smittspridning. Långtidsskyddande. Förhindrar smitta av vinterkräksjuka.

Redo att skickas!
SKU
22260
79,00 kr

Smittsopp spraya på - torka av.
Kranar, handtag, strömbrytare, toaletter, livsmedelsutrustning m.m.
Stoppar smittspridning. Långtidsskyddande.


Efter rengöring lämnar Smittstopp en osynlig yta av giftfri polymer. Polymeren är positivt laddad. ALLA bakterier, virus, stafylokocker och mikroorganismer är negativt laddade, de fastnar på ytan och dör. Polymeren fungerar i åratal men blir ytan smutsig så kan bakterier leva ovanpå smutsen. Spruta då bara på och torka av igen.

Så fort ytan är ren så är full verkan återställd. Har vanligt rengöringsmedel (anjontensid) används tidigare så kan det behövas 2 behandlingar för att först neutralisera de underliggande negativt laddade resterna av tvätt och rengöringsmedel, innan full effekt uppnås.

Användning:
Spraya på. Låt lufttorka om ytan redan är ren, annars torka av. Rengör direkt men för varje sekund man väntar innan man torkar av så ökar den rengörande effekten. med 1%.

Spruta på kranar, handtag, strömbrytare, toaspolknappar, toastol och sits samt alla ytor där smitta sprids genom kontakt. Spraya toastolen inuti, polymeren sitter kvar även under vatten.

Skötbord, undersökningsbritsar, besöksstolar, dörrhandtag - allt kan skyddas mot smittspridning.

Säkerhetsdatablad