Allt-fraktfritt.se – att köpa till rätt pris billigt är kul


Ketosmätstickor för viktminskning - ketostix

Ketosmätstickor för viktminskning - ketostix

Reagensstickor som mätar på en droppe urin när man är i ketos. Ketos är kroppens fettförbränningsläge som man kommer i genom att äta under en viss (individuell) mängd kolhydrater per dag. När man är i ketos så minskar man i vikt - men bara fett och inte muskler. Minsta lilla utslag på stripset och fettförbränningen är i full gång.

Det finns mängder av bantningsmetoder för detta - den första var William Bantings, som är orsaken att vi idag har ordet bantning för viktminskning. Populära metoder idag är LCHF, Aktkins och Skaldeman. Alla fungerar och det fantastiska är att man slipper vara hungrig. Då även hälsan förbättras har det idag blivit en livsstil för många. Under "Böcker" finns några bra böcker för viktminskning.

Ett gemensamt namn kan vara "kolhydratmetoden" och den kan även kombineras med 5:2 metoden (halvsvält 500-600 kalorer 2 dagar i veckan, man kan bli mätt genom att fylla tallriken med lågkalorimat). 5:2 viktminskar även muskler men är genomförbar, vanlig kaloribantning är svält och dömd att misslyckas då vår egen kropp försvarar sig mot svält.

1 Produkt(er)

per sida

Grid  List 

Sortera efter fallande (321, cba...)
Vi finns på ShopMania - Näthandel