Universal Jässats för vin, innehåller allt utom frukt

Kompletta ingredienser för att göra 20-25 liter vin på frukt och bär från trädgård och natur. Innehåller vår bästa vinsjäst, jästnärssalt, citronsyra, enzymer (pectolase) och jässtopp. Samma kvalitetsingredienser vi säljer till vinindustrin - packade i konsumentpack.
Redo att skickas!
SKU
99235
45,00 kr
Kompletta ingredienser för att göra 20-25 liter vin på frukt och bär från trädgård och natur

Samtliga ingredienser är samma som vi säljer till vinindustrin på vår industrisajt distillery-yeast.com. De bästa proffsingredienserna packade i konsumentpack.

Äpple, Aprikos, Vinbär, Vindruvor, Körsbär, Nypon och Päron, Maskros, Mjöd, Ingefära, Fläder, jordärtskocka, Banan, Björksav och Rödbeta. Björnbär, Hallon, Persika, Slånbär, Banan, Fikon, Nypon, Morot och Palsternacka. Plommon, Bigarå, Krusbär, Slånbär, Jordgubbar, Persika och Rabarber.