Fulstopp Högtryck , 1 liter

Speciellt anpassat för att kopplas in direkt på högtrycktvättsprutor med kembehållare som Kärcher. Det finns också ejektorsprutor med samma spädning - ett munstrycke med dunk - som kopplas på en vattenslang. Fungerar utmärkt, man behamdlar långa plank på minuter. 

Stora ytor kan beläggas med Fulstopp Högtryck på kort tid för att hålla borta alger och påväxt. Ett medel till allt.

Först har vi en desinficerande och renande effekt av de verksamma beståndsdelarna av biocider som ingår
i produkten. Därefter kommer en polymer som ingår i produkten att bilda ett positivt laddat filmskikt som ger ett fysikaliskt verkande långtidsskydd mot angrepp av negativt laddad påväxt som alger, lavar med flera.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Redo att skickas!
SKU
22262
319,00 kr

Fulstopp 5 liter Högtryck.
Speciellt anpassat för att kopplas in direkt på högtrycktvättsprutor med kembehållare som Kärcher. Stora ytor kan beläggas med Fulstopp Högtryck på kort tid för att hålla borta alger och påväxt. Ett medel till allt.

Tar bort alger och påväxter och ser till att de håller sig borta i åratal. Fysikalisk långtidseffekt. Alla ytor kan behandlas med Fulstopp utan att ytan missfärgas eller förstörs. Ett effektivt påväxtdödande rengöringsmedel mot bl.a. lavar, blånad, svampar, alger, svarta prickar, andra påväxter och mögel.

Används till gångar, tak, plast, metall, väggar, möbler, fasader, plank, murar m.m.

En yta behandlad med Fulstopp får efteråt ett ultra tunt skyddslager av katjoniska (positivt laddade) polymer. Eftersom alla mikroorganismer och all påväxt är negativt laddade kan dessa inte växa på ytan. Detta gör Fullstopp mycket mer effektivt och mer skonsamt samtidigt som skyddet varar i många år framöver även utomhus i hårda väderförhållanden. Skyddet spolas inte bort med regn, snö och oväder.

Rekommenderad dosering
1 + 19. Ställ högstryckstvättens keminställning på max. Spruta inställd på kemläget (alltså inställning för påläggning av medel). 1 liter ger 20 liter brukslösning som räcker upp till 80 kvm. Det går åt mer brukslösning vid påläggning med ejektor eller högtryckstvätt men arbetstiden blir betydligt kortare.

Bruksanvisning
Metod 1: Lägg på med högtryckstvätten i kemläget, låt torka. Låt sedan påväxten regna bort, tar ca 1 år på tak och 2-3 år på fasader.

Metod 2: Lägg på med högtryckstvätten i kemläget. Låt verka minst 1 dag och upp till 4 veckor. Tvätta eller högtryckstvätta, spola rent. Lägg på ett nytt lager lösning, låt torka.

Innehåll
Kvartär ammoniumförening, katjon- och nonjontensider, polymerer.
Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Säkerhetsdatablad