Fulstopp Högtryck , 5 liter

Fulstopp Högtryck 5 liter är speciellt anpassat för att kopplas in direkt på högtrycktvättsprutor med kembehållare som Kärcher eller att sprutas ut med ejektor eller andra sprutor.

Stora ytor kan beläggas med Fulstopp Högtryck på kort tid för att hålla borta alger och påväxt. Ett medel till allt.  Räcker upp till 400 kvm.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Redo att skickas!
SKU
22270
1629,00 kr

Fulstopp 5 liter Högtryck
Speciellt anpassat för att kopplas in direkt på högtrycktvättsprutor med kembehållare som Kärcher. Ejektordunk fungerar också väldigt bra. Stora ytor kan beläggas med Fulstopp Högtryck på kort tid för att hålla borta alger och påväxt. Ett medel till allt.

Tar bort alger och påväxter och ser till att de håller sig borta i åratal. Fysikalisk långtidseffekt. Alla ytor kan behandlas med Fulstopp utan att ytan missfärgas eller förstörs. Ett effektivt påväxtdödande rengöringsmedel mot bl.a. lavar, blånad, svampar, alger, svarta prickar, andra påväxter och mögel.

Används till gångar, tak, plast, metall, väggar, möbler, fasader, plank, murar m.m.

En yta behandlad med Fulstopp för ett ultra tunt skyddslager av katjoniska (positivt laddade) polymer. Eftersom alla mikroorganismer och all påväxt är negativt laddade kan dessa inte växa på ytan. Detta gör Fullstopp mycket mer effektivt och mer skonsamt samtidigt som skyddet varar i många år framöver även utomhus i hårda väderförhållanden. Skyddet spolas inte bort med regn, snö och oväder.

Rekommenderad dosering
1 + 19. Ställ högstryckstvättens keminställning på max. Spruta i kemläget, annars kan inte högtryckstvätten få med medlet i rätt dosering. Med ejektordunk med spädning 20 ggr, koppla på vattenslangen på fullt tryck.

5 liter Fulstopp Högtryck ger 100 liter brukslösning som räcker upp till 400 kvm

Bruksanvisning
Metod 1: Lägg på med högtryckstvätten i kemläget, låt torka. Låt sedan påväxten regna bort, tar ca 1 år på tak och 2-3 år på fasader.

Metod 2: Lägg på med högtryckstvätten i kemläget. Låt verka minst 1 dag och upp till 4 veckor. Tvätta eller högtryckstvätta, spola rent. Lägg på ett nytt lager lösning, låt torka.

Innehåll
Kvartär ammoniumförening, katjon- och nonjontensider, polymerer.
För ännu längre skydd använd Tvärstopp Påväxtskydd.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Säkerhetsdatablad