Plastkran 18 mm snabb m avluftning, för 3/4" gängat hål

Plastkranen passar i det lilla hålet i standard plastfat, plåtfat och rostfria fat. 3/4" gänga, denna gängade öppning finns också i en del jättekraftiga dunkar. Passar bra att köpa då man behöver kunna få ett snabbt utflöde från exempelvis ett standard plastfat.
Redo att skickas!
SKU
30325
59,00 kr
Plastkranen passar i det lilla hålet i standard plastfat, plåtfat och rostfria fat. 3/4" gänga, denna gängade öppning finns också i en del jättekraftiga dunkar. Det finns också olika lock eller omvandlare med ett hål med denna 3/4 tums gänga, så att man kan montera plastkranen i stora lock på fat, dunkar och behållare.

Mycket snabbt flöde pga. 18 mm innerdiameter och Plastkran 18 mm snabb är försedd med egen avluftning som släpper in luft samtidigt som vätskan rinner ut.

Plastkranen är försedd med packning i gummi. Kan även monteras i egna behållare och spännas fast med svart plastmutter nummer 30326 på insidan.

Lämplig även för tjockare vätskor. Plastkranen är öppen när den står till vänster och stängd rakt fram och till höger. Kropp av HDPE och tappsprund av pp.

Bra plastkran till Sake, vin, sprit, vinäger, vatten, hembryggt, andra livsmedel och drycker.

Även för fotokemikalier, lantbrukskemikalier, reagenter, rengöringsmedel och många andra kemikalier och vätskor. Även för sockerkulör (som står på svag värme), glycerin, sirap och andra trögflytande produkter.