Sucralose sötmedel BIG 100 ML Svensk/Engelsk

Redo att skickas!
SKU
48171
Lägg till för att jämföra
139,00 kr
Helt ny Sucralose flytande - direkt från tillverkaren. Sucralose är ett kalorifritt sötningsmedel som är tillverkat av socker och smakar som socker. Till skillnad från socker så kan kroppen inte ta upp Sucralose.
Lägg till i önskelista
Storpack Sucralose. Rymmer mer än 3 st normalstora flaskor. Med pipett för droppdosering. En droppe motsvarar 1/2 sockerbit och smaken är precis som socker. Sockersmaken varar längre så man kan efter smak använda mindre. Vissa tycker att en droppe mostvarar en hel sockerbit för att det är lång eftersmak.

Helt ny Sucralose flytande - direkt från tillverkaren. Sucralose är ett kalorifritt sötningsmedel som är tillverkat av socker. Till skillnad från socker så kan kroppen inte ta upp Sucralose. Inga kalorier och inga kolhydrater. Vår egen tillverkning så vi vet att högre kvalitet går inte att få.

Flytande Sucralose med dropp-pipett gör det enkelt att söta sitt kaffe eller te. Ersätter socker i drycker, bakning och matlagning.

1 droppe motsvarar 1/2 sockerbit. 100 ml motsvarar 3 kg socker. Till kaffe, te, vispgrädde, filmjölk. Till allt som inte måste ha "body", till saft får man sötman men ingen fyllighet. Men till allt som redan har fyllighet fungerar det perfekt. Smaken är som socker men stannar lite längre. Den som tycker sötman stannar för länge kan minska doseringen lite.
PRODUKTER SOM DU KANSKE GILLAR!
Back to Top

Sucralose sötmedel BIG 100 ML Svensk/Engelsk

139,00 kr