Sucralose sötmedel i pulverform 1 kg

Redo att skickas!
Bara 2 kvar
SKU
48170
Lägg till för att jämföra
1 904,00 kr

Sucralose är ett kalorifritt sötningsmedel som är tillverkat av socker. Till skillnad från socker så kan kroppen inte ta upp Sucralose.

Sucralose är 600 gånger sötare än socker men har längre eftersmak. Ofta kan man använda ännu lägre dosering än så.

Sucralose är uppfunnet av Tate & Lyle som vi samarbetat med i decennier. Det finns flera tillverkare, faktiskt en som vi tycker har en Sucralose som är ännu bättre. Där köper vi oftast, vid långa leveranstider köper vi från Tate & Lyle.

Du får alltid en av världens premium Sukralos (Sucralose) från oss. Samma Sucralose som vi använder i vår egen produktion. Den allra bästa.

 

Lägg till i önskelista

Sukralos (Sucralose) avsedd för livsmedelsindustri

Moms ingår i priset. Denna förpackning motsvarar över 1/2 ton strösocker. Pulver. Blanda lösning efter hand det behövs. Lösning är svår att konservera, använd inom några dagar och förvara i kylskåp. Sucralose är ett kalorifritt sötningsmedel som är tillverkat av socker.

Ersätter socker i drycker, bakning och matlagning. 600 ggr sötare än socker och ni får alltid premiumkvalitet från oss.

Till kaffe, te, vispgrädde, filmjölk. Till allt som inte måste ha "body", till saft får man sötman men ingen fyllighet. Men till allt som redan har fyllighet fungerar det perfekt. Smaken är som socker men stannar lite längre. Den som tycker sötman stannar för länge kan minska doseringen lite.

PRODUKTER SOM DU KANSKE GILLAR!
Back to Top

Sucralose sötmedel i pulverform 1 kg

1 904,00 kr