Flytande Sucralose 100X, 2 Liter

Redo att skickas!
Bara 1 kvar
SKU
48123
Lägg till för att jämföra
499,00 kr

Produktinformation: Sucralose X100 Sötningsmedel, 2 Liter

Sucralose X100 är ett effektivt och hälsosamt flytande sötningsmedel tillverkat direkt från socker, vilket ger det en exceptionell smak som verkligen påminner om äkta socker, men utan kalorier eller kolhydrater.

Detta kraftfulla sötningsmedel är 100 gånger sötare än vanligt socker, vilket gör det extremt ekonomiskt. Bara 1 milliliter motsvarar sötman i 100 gram socker, och 10 ml ersätter ett helt kilo socker.

Små volymer mätas enklast med engångs injektionssprutor av plast.

Sucralose X100 är särskilt formulerad för att behålla sin sötma oavsett förhållanden. Den är värmetålig, vilket gör den idealisk för bakning och matlagning och den förlorar inte heller sin sötma i sura miljöer, vilket gör den perfekt för användning i såväl varma drycker som för konservering och inläggningar.

Användningsområden:

  1. Bakverk och efterrätter: Använd Sucralose X100 för att sötta kakor, tårtor och andra bakverk. Tack vare dess stabilitet i höga temperaturer påverkas inte smaken eller texturen i ugnen.
  2. Varma och kalla drycker: Ett utmärkt val för att söta kaffe, te och kalla drycker som lemonad och iskaffe utan att lägga till kalorier.
  3. Inläggningar och såser: Dess förmåga att stå emot syra gör den perfekt för inläggningar, sylter och chutneys samt i sötsura såser och marinader där socker vanligtvis används för att balansera syrligheten.
  4. Frukostprodukter: Använd den för att söta yoghurt, gröt eller smoothies för en hälsosammare start på dagen.
  5. Cocktails och andra alkoholhaltiga drycker: Utöka din mixologi med Sucralose X100 för att skapa kalorisnåla cocktails och andra dryckesblandningar som kräver en söt komponent utan den tunga sockerlasten.

Med Sucralose X100 kan du njuta av sötman utan skuld och med bevarad full smak som av äkta socker. Idealisk för både personligt bruk och inom storkök där stora kvantiteter sötningsmedel behövs snabbt och effektivt.

Lägg till i önskelista

Produktbeskrivning: Sukralos X100, 2 Liter - Kalorifritt Sötningsmedel

Sukralos X100 är ett innovativt, kalorifritt sötningsmedel som ger en naturlig sötma utan att påverka blodsockernivåerna, vilket gör den till ett idealiskt val för personer med diabetes. Tillverkad från socker och finjusterad för att vara 100 gånger sötare än vanligt socker, denna produkt är praktisk i användning och mycket ekonomisk. Tack vare dess flytande form är Sukralos X100 lätt att dosera i exakt önskad mängd, även för små kvantiteter.

Sukralos X100 användningsområden och Dosering:

  1. Små doseringar: För exakt dosering av små volymer rekommenderar vi användning av engångs injektionssprutor. Detta gör det lätt att mäta rätt mängd utan spill.
  2. Matlagning och Bakning: Idealisk för att ge sötma till olika recept, från bakverk till varma rätter, utan att tillsätta kalorier.
  3. Drycker: Sukralos X100 är perfekt för att sötta allt från kaffe och te till hemmagjorda lemonader och smoothies, utan risken för att höja kaloriintaget.
  4. Diabetikervänlig: På grund av dess stabila egenskaper och noll inverkan på blodsockret är Sukralos X100 ett säkert val för diabetiker som önskar njuta av sötma utan hälsorisker.

Med Sukralos X100 kan livsmedelstillverkare tillsverka sockerfria produkter som både är hälsosamma och smakar som om de var sötade med socker. Detta ger möjligheter att skapa ett brett spektrum av kalorifria, smakrika livsmedelsalternativ som kan njutas av alla, oavsett dietkrav.

Välj Sukralos X100 för att njuta av en hälsosam livsstil utan att kompromissa med sötman i dina favoriträtter och drycker. Detta sötningsmedel erbjuder en superb smak och är fri från kalorier, vilket gör det till ett ypperligt val för alla som vill minska på sockerintaget men fortfarande uppskattar god smak.

PRODUKTER SOM DU KANSKE GILLAR!

Flytande Sucralose 100X, 2 Liter

499,00 kr